Fileciki z kerguleny panierowane lub smażone podane na świeżej rukoli z sosem koperkowym jarzynką gotowaną i frytkami | |
Filet z dorsza po parysku, jarzynka * | |
Filet z dorsza z kurkami w śmietanie jarzynka,ziemniaki | |
Filet z dorsza z maślakami w śmietanie, jarzynka, ziemniaki | |
Łosoś filet z grilla na zielonym spaghetti ze szpinakiem, jarzynka | |
Kociołek rybacki – limanda aspero, łosoś, dorsz zapiekane w jarzynach z serem | |
Fileciki z okonia jeziornego panierowane, jarzynka, sos tatarski * | |
Pstrąg gotowany w jarzynach, jarzynka * | |
Filet z pstrąga z pieczarkami, jarzynka * | |
Filet z sandacza w sosie borowikowym, jarzynka * | |
Filet z sandacza w cieście francuskim, jarzynka, sos koperkowy | |
Filet z sandacza gotowany w jarzynach, jarzynka * | |
Filet z sandacza z pieczarkami, jarzynka * | |
Filet z limandy aspero w sosie koperkowym, jarzynka * | |
Filet z limandy aspero na szpinaku, jarzynka, sos koperkowy * | |
Filet z limany aspero na cieście francuskim z jarzynką | |
borowikami, serem i sosem koperkowym | |
Koszyczek „Bosmana” 10 szt. panierowanych różności ( ryby i owoce morza) | |
Chrupiące filety z halibuta na sosie serowym, jarzynka, ziemniaki | |
* Dania podajemy: z ziemniakami, frytkami lub ryżem gratis! | |
Mała porcja dania obiadowego kosztuje: pół ceny porcji całej + 6,oo | |
*Zmiana dodatku na inny niż gratisowy do ceny doliczamy 2,00 | |